Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δωρεά του Αθ. Μαρτίνου το νέο όχημα για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας στον Ωρωπό

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ενωση Συλλόγων Παραλίας Αγίων Αποστόλων Καλάμου Αττικής (ΕΣΠΑΑΚΑ) παραχώρησε στον Δήμο Ωρωπού το ειδικό όχημα που πήρε χορηγία από το μεγάλο ευεργέτη του τόπου Αθανάσιο Μαρτίνο.

Η τελετή παράδοσης παραλαβής έγινε στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλάμου όπου ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΚΑ Σπύρος Γιακουβής παρέδωσε το αυτοκίνητο στον δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη αφού προηγουμένως αναφέρθηκε στο όραμα και στις προσπάθειες της ΕΣΠΑΑΚΑ που πήραν σάρκα και οστά από τη χορηγία του Αθανασίου Μαρτίνου. Τόνισε επίσης πως το συγκεκριμένο όχημα θα επιχειρεί εντός της επικράτειας της δημοτικής ενότητας Καλάμου.

«Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. και τον πρόεδρο της ΕΣΠΑΑΚΑ Σπύρο Γιακουβή καθώς και τους εκπροσώπους όλων των Συλλόγων για την παραχώρηση στο Δήμο Ωρωπού του οχήματος 4χ4 που πήραν ως δωρεά από τον ευεργέτη του τόπου μας Αθανάσιο Μαρτίνο. Το όχημα θα επιχειρεί στην επικράτεια της Κοινότητας Καλάμου και θα ενισχύσει τον στόλο των οχημάτων της Πολιτικής Προστασίας. Η δυναμική παρουσία των ενεργών πολιτών του Καλάμου δίνουν στον τόπο προοπτική ανάπτυξης για ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο Ωρωπού. Η δημοτική αρχή μαζί με τους ενεργούς πολίτες θα προχωρήσουν μπροστά τον τόπο» δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημακης και ευχαρίστησε δημόσια τον Αθανάσιο Μαρτίνο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ