Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Χαλάνδρι: Μήνυμα αισιοδοξίας από το 5ο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς στέλνουν παιδαγωγοί του 5ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Το προσωπικό του 5ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου σε πείσμα των καιρών και με ελπίδα στην καρδιά για τον ερχομό καλύτερων και πιο χαρούμενων ημερών στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του παιδικού σταθμού την 1η ημέρα αναστολής λειτουργίας του. Ήταν η πρώτη φορά που οι μικροί μαθητές του δεν συμμετείχαν στον στολισμό του ενεργά.
Τα στολίδια του δέντρου καθώς και η φάτνη είναι κυρίως φτιαγμένα από απλά & ανακυκλώσιμα υλικά, όπως αρμόζει στις ανάγκες των καιρών για προστασία του περιβάλλοντος, με τη συνεργασία των μαθητών και των παιδαγωγών.
«Η απουσία των παιδιών τέτοιες μέρες από τον παιδικό σταθμό είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμάς τους παιδαγωγούς, γι’ αυτό θελήσαμε να “φωτίσουμε” το σχολείο, να του δώσουμε μια νότα ζεστασιάς, να τονίσουμε την ελπίδα που φέρνει η γιορτή των Χριστουγέννων και να προετοιμάσουμε το χώρο για την υποδοχή των μαθητών μετά τη λήξη της καραντίνας, στέλνοντάς τους ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης», σημειώνουν οι παιδαγωγοί του Τμήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ