Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις προτάσεων από καλλιτέχνες – Όλα τα δικαιολογητικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021, καλεί για κατάθεση προτάσεων από φυσικά πρόσωπα, καλλιτεχνικά σχήματα και φορείς από όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας (θέατρο, μουσική, κινηματογράφο κ.λπ.).

Οι προτάσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο ανοιχτό Θέατρο Ρεματιάς την περίοδο του Ιουλίου καθώς και από τέλος Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου 2021.
Με την αποστολή της πρότασης θα πρέπει να αποσταλεί και υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα βεβαιώνεται ότι θα προσκομιστούν και τα παρακάτω δικαιολογητικά πριν από την ανάθεση. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 30 Απριλίου 2021, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις [email protected] και [email protected]
Απαραίτητα στοιχεία ενδιαφερόμενου
Οι προτάσεις θα πρέπει να παρουσιάζουν με σαφήνεια:
α) τα στοιχεία του φορέα αναλυτικά (όνομα, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ, τηλέφωνο),
β) τα στοιχεία της προτεινόμενης εκδήλωσης (περιεχόμενο, συντελεστές, φωτογραφικό υλικό, τεχνικές προδιαγραφές, διάρκεια εκδήλωσης κ.λπ.),
γ) την οικονομική πρόταση στην οποία θα πρέπει να συνυπολογισθούν όλα τα έξοδα που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης όπως μουσικά όργανα (πιάνο, ντραμς, κρουστά κ.λπ.), επιπλέον φωτισμός, σκηνικά, προτζέκτορας και οθόνη, ειδικότερες ηχητικές απαιτήσεις, ειδικό δάπεδο για χορό, τράσσα επί σκηνής κ.λπ. τα οποία δεν μπορεί να παρέχει ο Δήμος.
Τρόποι συνεργασίας
Ενοικίαση του θεάτρου ανά ημέρα παράστασης και πρόβας.
Αγορά της παραγωγής από τον Δήμο
Δικαιολογητικά για αγορά παράστασης (για κόστος που υπερβαίνει τα 2.500,00 € καθαρά)
  • Φορολογική ενημερότητα (για κάθε νόμιμη χρήση)
  • Ασφαλιστική ενημερότητα (για συμμετοχή σε διαγωνισμό)
  • Αντίγραφο ποινικού μητρώου
Η διεξαγωγή ή μη του Φεστιβάλ, καθώς και η διάρκειά του, θα εξαρτηθεί από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορονοϊού covid19, τα οποία θα ισχύουν τη θερινή περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ