Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τριήμερη γιορτή για τα παιδιά στο Χαλάνδρι από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Δημοσιεύθηκε

στις

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στην Γιορτή για τα παιδιά στην πλατεία Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι, από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου και ελεύθερη είσοδο.

Ένα τριήμερο γεμάτο παιχνίδια, κατασκευές, χειροτεχνίες, ρομποτική, πειράματα, μουσική, χορευτικά και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Στο χώρο θα λειτουργεί και το bazaar του οργανισμού με πολλά σχολικά είδη, χειροποίητες κατασκευές, παιχνίδια και είδη με Χαμόγελο, πάντα σε προσιτές τιμές!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν για τις ανάγκες των 24 παιδιών που μεγαλώνουν στο σπίτι του «Χαμόγελου» στα Μελίσσια.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης γιορτής θα υπάρχει στο χώρο η κινητή ιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών και παιδιών (ασθενοφόρο) με διασώστες του οργανισμού για την παροχή ιατρικής βοήθειας, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Δείτε το πρόγραμμα με τις δραστηριότητες: https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/giorti-gia-ta-paidia-sto-chalandri-11-13-oktovriou-apo-to-chamogelo-tou-paidiou-me-eleitheri-eisodo/

Δείτε το event στο facebook: https://www.facebook.com/events/467435140794405/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ