Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Το μουσικό λεωφορείο θα σκορπίσει άρωμα… Αποκριάς στους δρόμους του Χαλανδρίου!

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια συμβολική δράση διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου με σκοπό να μεταφερθεί το μήνυμα ότι η χαρά και η μουσική βρίσκουν πάντα το δρόμο τους, ακόμα και μέσα στην καραντίνα.

Η Φιλαρμονική του Δήμου θα ταξιδέψει στους δρόμους της πόλης με διώροφο ανοιχτό λεωφορείο και «σκορπίζοντας» άρωμα Αποκριάς και latin μουσικές.

Το μουσικό λεωφορείο θα βρεθεί στις γειτονιές του Χαλανδρίου το Σάββατο 13 Μαρτίου και την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021.

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ οι μουσικοί που συμμετέχουν θα έχουν υποβληθεί προηγουμένως σε τεστ ανίχνευσης Covid-19.

«Η μουσική βρίσκει πάντα το δρόμο της ακόμα και στις πρωτόγνωρες συνθήκες ενός παρατεταμένου εγκλεισμού που δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας. Στις ειδικές αυτές συνθήκες που για την προστασία των πολιτών δεν πραγματοποιείται καμία από τις εκδηλώσεις που οργάνωνε τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος, τουλάχιστον θα …ακούσουμε την Αποκριά και θα την ακούσουμε δυνατά», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ