Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συνεχίζονται οι δράσεις στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Διαρκής είναι η παράδοση αγαθών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου από επιχειρήσεις, φορείς, συλλόγους και απλούς πολίτες.

Μεταξύ αυτών είναι ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου και η τοπική οργάνωση Χαλανδρίου της ΝΔ.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ.
Δήμητρα Ξυδάκη συνοδευόμενη από το μέλος του Συλλόγου Κασσιανή Παπαδάκη επισκέφθηκαν τη δομή την προηγούμενη εβδομάδα και παρέδωσαν τρόφιμα για τους ωφελούμενους.

Εκ μέρους της τοπικής οργάνωσης Χαλανδρίου της ΝΔ, τρόφιμα παρέδωσαν η πρόεδρος κ. Χριστίνα Πατρικάκου και η κ. Άννα Βυτινάρου.

«Η ανταπόκριση επιχειρήσεων, φορέων, συλλόγων, οργανώσεων αλλά και των συμπολιτών μας στο κάλεσμα για συνδρομή της δομής μας ξεπέρασε τη χρονιά που πέρασε κάθε προσδοκία. Ήταν πραγματικά συγκινητική και γενναιόδωρη. Θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι μας άκουσαν, μας συνέδραμαν για να μπορέσουμε με τη σειρά μας να στηρίξουμε τους 1.200 ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ευχή μας να εκλείψουν στο μέλλον οι δομές καταπολέμησης της φτώχιας. Σε μια κοινωνία με εργασία για όλους και επαρκή στήριξη των ευπαθών από την Πολιτεία δεν θα ήταν αναγκαίες. Μέχρι τότε “ευχαριστούμε” όλους εκείνους που κράτησαν ζωντανή την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ