Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Σε ετοιμότητα για την επανέναρξη των σχολείων ο Δήμος Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 8 Μαΐου οι προγραμματισμένες απεντομώσεις και απολυμάνσεις στα λύκεια της πόλης, ενόψει της επαναλειτουργίας τους, τη Δευτέρα 11 Μαΐου.

Η διοίκηση του Δήμου έχει εξασφαλίσει επιπλέον επαρκείς ποσότητες υλικών (μάσκες, αντισηπτικά) και έχει διαθέσει, με απόφαση δημάρχου, το σύνολο του απαιτούμενου προσωπικού καθαριότητας για να στηριχθούν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Μάλιστα, οι αντιδήμαρχοι Παιδείας κ. Ιωάννα Αθανασάτου, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Ευθυμίου, και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Γερολυμάτος περιόδευσαν στο σύνολο των σχολείων όλη την εβδομάδα καταγράφοντας ανάγκες και προβλήματα, τα οποία μπορεί να λύσει ο Δήμος στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.

«Συμμεριζόμαστε απολύτως την αγωνία εκπαιδευτικών και γονιών για την απόφαση ανοίγματος των σχολείων, για τόσο μικρό χρονικό διάστημα, και δηλώνουμε την αποφασιστικότητα μας να σταθούμε στο πλευρό των εκπαιδευτικών και των μαθητών, συνδράμοντας όσο γίνεται στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας», δηλώνει ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ