Ελάτε στην παρέα μας

Περιβάλλον

Προετοιμασμένος ενόψει της χειμερινής περιόδου ο Δήμος Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου, την προετοιμασία ενόψει της χειμερινής περιόδου και για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμύρες, χιονοπτώσεις και παγετό συμμετείχε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος.

Ειδικότερα στη συνεδρίαση αφού έγινε ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου 2022, συζητήθηκαν διεξοδικά ο σχεδιασμός και η προετοιμασία ενεργειών και δράσεων, ο συντονισμός και η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων καθώς και η λήψη μέτρων ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κινδύνων από εκδηλώσεις πλημμυρών, χιονοπτώσεων και παγετού κατά την χειμερινή περίοδο 2022 – 2023.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, με την προεδρία του Δημάρχου Χαλανδρίου Συμεών Ρούσσου, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Χάρης Μαυρουδής, ο Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Δημήτρης Χριστουλάκης, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Χαλανδρίου, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας και εκπρόσωποι των εθελοντών του Δήμου Χαλανδρίου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ