Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Με νέες προσφορές εμπλουτίστηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Εμπλουτίζεται ο κατάλογος των προσφορών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου που στηρίζει περίπου 1.200 ωφελούμενους.

Γενναιόδωρη ήταν η συνδρομή επιχειρήσεων, φορέων και πολιτών και τον Οκτώβριο του 2020, με εταιρίες όλων των ειδών να προσφέρουν απλόχερα ποσότητες τροφίμων, αναψυκτικών και νερών σε όσους έχουν ανάγκη.

Εκτός αυτών, σημειώνονται επίσης οι παρακάτω προσφορές:

  • Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου: Πρόσφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη μαναβικής για την παρασκευή του συσσιτίου, όπως και είδη ένδυσης.
  • Φιλαρμονική Δήμου Χαλανδρίου για την καθημερινή προσφορά τους σε φρέσκο γάλα το οποίο διατίθεται στους ωφελούμενους του συσσιτίου.
  • 3ο Σύστημα Προσκόπων Τούφας Χαλανδρίου, για την προσφορά τους σε προϊόντα μακράς διαρκείας.
  • «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για τις διασυνδέσεις και τις χορηγίες με τις οποίες ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε κάθε μήνα τις γενναιόδωρες προσφορές επιχειρήσεων και φορέων και με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι ο κατάλογος των υποστηρικτών μας διευρύνεται διαρκώς και μαζί και ο κατάλογος των ευχαριστιών μας προς όλους όσοι συνεχίζουν στη δυσμενή αυτή συγκυρία να έχουν τη σκέψη τους στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Συσσιτίου του Δήμου Χαλανδρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ