Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Λειτουργία ομάδας γονέων μαθητών, υποψήφιων για τις πανελλήνιες εξετάσεις προγραμματίζει ο Δήμος Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στόχος λειτουργίας της εν λόγω ομάδας είναι η συναισθηματική ενδυνάμωση του γονέα, ώστε να αντιμετωπίσει ο ίδιος το άγχος του και να μπορέσει να βρει πιο ευέλικτους και εποικοδομητικούς τρόπους στήριξης και επικοινωνίας με τον υποψήφιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις μαθητή.

Η ομάδα θα λειτουργεί στο χώρο του Κέντρου Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου, Αντιγόνης και Δαναίδων, ημέρα Δευτέρα, από τις 17.30 έως τις 19.30, σε 15νθήμερη συχνότητα.

Υπεύθυνη για την οργανωτική και επιστημονική λειτουργία του προγράμματος είναι η ψυχολόγος του Δήμου Χαλανδρίου, κα Γληνού Μάρω. Τηλ. Επικοινωνίας 210 6894444.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται, στο έντυπο Δήλωση Συμμετοχής που θα προμηθευτούν από το ΣΚΕΠΙ (Συμβουλευτικό Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής), Αισχύλου 28, Χαλάνδρι και θα το καταθέτουν υπ΄ όψιν της κας Γληνού Μ. στη γραμματεία του ΣΚΕΠΙ.

Διαφορετικά μπορεί να συμπληρώνεται η Δήλωση Συμμετοχής ηλεκτρονικά και να αποστέλλεται στο [email protected] έως τις 15 Νοεμβρίου 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ