Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εφιάλτης για οικογένεια στο Χαλάνδρι – “Μπούκαραν” με βαριοπούλες στο σπίτι τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ προκαλεί η είδηση ληστείας σε σπίτι στο Χαλάνδρι από τέσσερις κουκουλοφόρους άνδρες.

Οι ληστές “μπόυκαραν” στην οικία της οδού Φιλικής Εταιρείας λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας κάνοντας χρήση βαριοπούλας για να σπάσουν την πόρτα.

Μόλις μπήκαν ανέβηκαν στον 1ο όροφο όπου βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια όπου κοιμόντουσαν η 70χρονη ιδιοκτήτρια, ο σύζυγος και η κόρη τους και αφού κατέβασαν την ηλικιωμένη στο ισόγειο της ζητούσαν να τους δώσει επίμονα χρήματα και κοσμήματα για να μην της κάνουν κακό.

Ανατριχιαστική λεπτομέρεια σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr αποτελεί το γεγονός ότι ανέβηκαν στο υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν η κόρη της και την έσυραν απο τα μαλλιά στο ισόγειο προκειμένου να την πείσουν να της παραδώσει ό,τι είχε.

Η γυναίκα τους υπέδειξε μια τσάντα που περιείχε 8.000 ευρώ ενώ τους έδωσε και κοσμήματα.

 

“Άνθρακας”… το χρηματοκιβώτιο

 

Παρ’ όλα αυτά οι ληστές δεν σταμάτησαν εκεί και πίεσαν την 70χρονη να τους πει για το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού τους, για το οποίο η ίδια ομολόγησε πως είχε χάσει τα κλειδιά. Οι δράστες απτόητοι το ξηλωσαν και φεύγοντας το πήραν μαζί τους.

Ωστόσο όπως κατέθεσε η γυναίκα ήταν άτυχοι καθώς το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όση ώρα οι ληστές έκαναν “φύλλο και φτερό” το σπίτι ο σύζυγος που κοιμόταν στο τρίτο υπνοδωματιο, δεν κατάλαβε το παραμικρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ