Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Διανομή αγαθών για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ακόμη διανομή αγαθών στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαλανδρίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των γιορτών.

Διανεμήθηκαν νωπό κρέας, γαλακτοκομικά, αναψυκτικά και γλυκίσματα. Επιπλέον των προσφορών που συλλέχθηκαν το προηγούμενο διάστημα προσφέρθηκαν από τους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης 110 γιορτινές συσκευασίες με μελομακάρονα και κουραμπιέδες μαζί με όμορφες χριστουγεννιάτικες κάρτες.

Επιπλέον, υπογραμμίζεται ότι στους Παιδικούς Σταθμούς ετοιμάζονται καθημερινά οι 100 και πλέον μερίδες φαγητού για το συσσίτιο που προσφέρει το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

«Οι προσφορές τόσων επιχειρήσεων και τόσων ανθρώπων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι το πιο δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τις γιορτινές αυτές μέρες. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στηρίζουν αδιάλειπτα το έργο μας. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο μια καλή χρονιά!», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

 

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Κώστας Ευθυμίου τόνισε την ανάγκη η Πολιτεία να εκπληρώσει επιτέλους το συνταγματικό της ρόλο και να σταματήσει να εξωθεί τους πολίτες στην οικονομική εξαχρείωση: «Δυστυχώς βιώνουμε μια κατάσταση όπου το κράτος από τη μια πλευρά οδηγεί τους πολίτες στην ανέχεια -εφόσον δεν διασφαλίζει το συνταγματικό τους δικαίωμα στην εργασία ενώ συγχρόνως επιτρέπει να μένουν νοικοκυριά χωρίς ρεύμα ή να κατάσχεται η πρώτη κατοικία- και από την άλλη σπεύδει πυροσβεστικά και για τη δημιουργία εντυπώσεων να τους περιθάλψει με την παροχή συσσιτίων. Είναι μια τραγική αντίφαση. Εύχομαι να έρθει η στιγμή που οι κοινωνίες δεν θα έχουν ανάγκη τις κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ