Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Δήμος Χαλανδρίου: Ομάδα στήριξης γονέων για την αντιμετώπιση του άγχους των Πανελληνίων – Πώς θα υποβάλετε αίτηση

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Χαλανδρίου, μετά την επιτυχημένη λειτουργία ομάδας στήριξης γονέων και μαθητών, τα προηγούμενα έτη, προγραμματίζει για τη σχολική χρονιά που διανύουμε τη δημιουργία ανάλογης ομάδας γονέων μαθητών Β’ και Γ’ Λυκείου που προετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Για την τρέχουσα σχολική χρονιά η ομάδα θα λειτουργεί Δευτέρα, στις 17.00, στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου (Αντιγόνης & Δαναΐδων), στον 3ο όροφο (η είσοδος βρίσκεται στην πίσω πλευρά του κτιρίου).

Το πρόγραμμα ξεκινά τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να συμπληρώνουν τη δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική δ/νση [email protected]. Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση και να την καταθέσουν στην υπηρεσία πρωτοκόλλου του Δήμου, στο Δημαρχείο (Αγ. Γεωργίου 30 & Αριστείδου). Μετά την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής, θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία με την υπεύθυνη του προγράμματος.

“Στόχος λειτουργίας του εν λόγω προγράμματος είναι η συναισθηματική ενδυνάμωση του γονέα, ώστε να αντιμετωπίσει ο ίδιος το άγχος του και να μπορέσει να βρει πιο ευέλικτους και εποικοδομητικούς τρόπους  στήριξης και επικοινωνίας με τον υποψήφιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις μαθητή, ο οποίος θέλουμε να είναι και ο τελικός αποδέκτης αυτής της παρέμβασης”, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας.

Υπεύθυνη για την οργανωτική και επιστημονική λειτουργία του προγράμματος είναι η ψυχολόγος του Δήμου Χαλανδρίου, Μ.  Γληνού. Για τυχόν επιπλέον πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ.: 210 6899723 και στην ηλεκτρονική δ/νση [email protected]

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ