Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Συμμετοχή του Δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού σε διαδικτυακή ημερίδα για τις «έξυπνες πόλεις»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τις καινοτόμες εφαρμογές που περιλαμβάνει το νέο σάιτ του Δήμου Χαϊδαρίου παρουσίασε στην Διαδικτυακή ημερίδα  «City innovation talks» ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός.

Κεντρικό θέμα της διοργάνωσης ήταν οι  «έξυπνες πόλεις» και ο ψηφιακός μετασχηματισμός των ελληνικών Δήμων. Συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δημήτρης Παπαστεργίου  Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δήμαρχοι από αρκετούς  Δήμους της χώρας και ειδικοί επιστήμονες.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός προσδιόρισε ως στόχους του ψηφιακού μετασχηματισμού των Δήμων τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των δημοτών, την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας  και την αύξηση της αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα πρώτα συμπεράσματα από την ανταπόκριση των κατοίκων στις διάφορες  λειτουργίες του σάιτ αλλά και στην προετοιμασία νέων  εφαρμογών, που έχουν σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη διαφάνεια και διαύγεια στα Οικονομικά και στη Διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου.

Εισηγήσεις έκαναν επίσης οι Δήμαρχοι Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου,  Αγιάς Λαρίσης Αντώνης Γκουντάρας, Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, Πάτμου Λευτέρης Πέντες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ