Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Παράδοση τροφίμων από το 3ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου η σχολική οικογένεια του 3ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου συγκέντρωσαν τρόφιμα για την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου, με σκοπό να διατεθούν σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.
Με την πράξη αυτή το 3ο Γυμνάσιο παρέδωσε το πιο σημαντικό μάθημα, αυτό της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.
Εκ μέρους του Δήμου, παρέλαβαν τα συγκεντρωμένα τρόφιμα ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σταθάς.

dav


Ο Δήμαρχος συνεχάρη ιδιαίτερα του καθηγητές, τους μαθητές, τον Σύλλογο Γονέων και ιδιαίτερα την καθηγήτρια κ. Λαζικίδη για αυτή σπουδαία πρωτοβουλία, που προάγει την αγάπη και τη συναδέλφωση, την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια μεταξύ των αδυνάτων.
Επεσήμανε, ότι αυτή η αλληλεγγύη θα πρέπει να αποκτά σταθερά και μόνιμα χαρακτηριστικά ώστε να βοηθάμε περισσότερο όσους έχουν ανάγκη ακόμα και όταν περάσουν οι γιορτές. Ωστόσο, για να μην υπάρχουν συνάνθρωποί μας που να ζουν στη φτώχια και στο περιθώριο πρέπει να δυναμώσει η συλλογική διεκδίκηση για δουλειά με δικαιώματα για όλο τον κόσμο, για ενίσχυση των φορέων Κοινωνικής Πρόνοιας που θα μεριμνούν για τις ζωές αυτών των ανθρώπων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ