Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νεκρή η 39χρονη που παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο στο Χαϊδάρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Έχασε τη μάχη η 39χρονη που παρέσυρε το απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Χαϊδαρίου, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Στρ. Γιαννούλη στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο και κατέληξε την επόμενη ημέρα στο Νοσοκομείο «Τζάνειο».
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στις 23:50 το βράδυ της Τρίτης, όταν η 39χρονη Κ. Φ. που κινούταν πεζή επί της οδού Ηπείρου, παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε ένας 50χρονος οδηγός, υπάλληλος του Δήμου Χαϊδαρίου.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε εν ζωή την 39χρονη και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο «Τζάνειο», ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά της, την Τετάρτη 10 Ιουλίου.
Επιπλέον, μετέβη και περιπολικό της Τροχαίας Δυτικής Αττικής, το οποίο κατέγραψε το συμβάν. Φως στα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη γυναίκα αναμένεται να δώσει η προανάκριση.
Από την πλευρά του Δήμου Χαϊδαρίου στο άκουσμα της τραγικής είδησης, ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασαν την θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στους γονείς και τους οικείους, «για την άδικη και απρόσμενη απώλεια μιας νέας γυναίκας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ