Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Με ευχές η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των εργαζομένων του Δήμου Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα έκοψε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου ο Δήμος Χαϊδαρίου στη γεμάτη από εργαζόμενους αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, οι Αντιδήμαρχοι, οι Επικεφαλείς των Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές και στελέχη του Δήμου και αρκετοί εργαζόμενοι από όλες τις υπηρεσίες.
Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος και ευχήθηκε «η νέα χρονιά να φέρει ειρήνη και συναδέλφωση στου λαούς της περιοχής, υγεία και προκοπή στους εργαζόμενους και τις οικογένειές του που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παρέχουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες».
Στη συνέχεια ο κ. Σελέκος αναφέρθηκε «στη δικαίωση των εργαζομένων για τον 13ο και 14ο μισθό πού άδικα κόπηκε από τους αντιλαϊκούς νόμους που είχαν ψηφιστεί και εφαρμόζονται μέχρι σήμερα. Τόνισε, ότι πάντα η Δημοτική Αρχή θα στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων γιατί είναι δικαιώματα που κατακτήθηκαν έπειτα από χρόνιους σκληρούς αγώνες και είναι οξύμωρο να γυρνά 50 και 60 χρόνια πίσω σε επίπεδο δικαιωμάτων».
Τέλος, ανακοίνωσε την παραλαβή των 2 πρώτων από τα 4 συνολικά απορριμματοφόρα που θα συμπληρώσουν αποφασιστικά τον ελλιπή στόλο των οχημάτων καθαριότητας, συμβάλλοντας έτσι στη ριζική βελτίωση στον τομέα της καθαριότητας. Προηγήθηκε η παραλαβή 1 φορτωτή, 1 σαρώθρου (σκούπα καθαριότητας), 1 φορτηγού, ενώ σε λίγες ημέρες θα παραδοθεί και το πλυντήριο κάδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ