Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

«Έλαμψαν» οι νεαροί πρωταγωνιστές στη «Δωδέκατη Νύχτα» του Σαίξπηρ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με σημαντική προσέλευση θεατών, η παιδική θεατρική ομάδα του Δήμου Χαϊδαρίου, παρουσίασε την θεατρική Κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Δωδέκατη Νύχτα» την Πέμπτη 6 Ιουνίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Οι νέοι πρωταγωνιστές αποτύπωσαν στο «σανίδι», με περίτεχνο τρόπο, τους χαρακτήρες του έργου, «βγάζοντας» στη σκηνή όλα όσα είχαν μάθει κατά τη διάρκεια της χρονιάς στο Παιδικό Θεατρικό Τμήμα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους πρωταγωνιστές γι’ αυτή την ωραία παράσταση, που ικανοποίησε το σύνολο του κοινού, ενώ στάθηκε στην ποιοτική και αναβαθμισμένη δουλειά των πολιτιστικών τμημάτων του Δήμου Χαϊδαρίου, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ως αποτέλεσμα μιας συνεχιζόμενης και σχεδιασμένης προσπάθειας. Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις στο ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ 2019, όπου θα παρουσιαστεί το σύνολο της πολιτιστικής δουλειάς που έγινε από τα τμήματα του Δήμου τη χρονιά που μας πέρασε.

Οι μικροί ηθοποιοί μαζί με τον καθηγητή τους κ. Γιαννακόπουλο καταχειροκροτήθηκαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά και για την αξιόλογη παράσταση που παρουσίασαν στο κοινό.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ