Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Υποτροφίες σε μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Φυλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Φυλής και συγκεκριμένα του Τμήματος Πιάνου της καθηγήτριας Ρούλας Λεβαντή, που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής.

Η καθηγήτρια μετά το εξαιρετικό αποτέλεσμα του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μουσικής Art & Art που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, θέλησε να τιμήσει τους μαθητές της που συμμετείχαν στον διαγωνισμό κι έφεραν σημαντικές διακρίσεις στο Δημοτικό Ωδείο Φυλής.

Έτσι, όταν συγκεντρώθηκαν στον συναυλιακό χώρο του Δημοτικού Ωδείου,για να παραλάβουν τα βραβεία τους, τους περίμεναν ευχάριστες εκπλήξεις!

Στη βράβευση παρευρέθηκαν και τίμησαν τα παιδιά και την καθηγήτρια τους, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς , ο αναπληρωτής Δημάρχου και υπεύθυνος του Δημοτικού Ωδείου Φυλής Γιώργος Αντωνόπουλος, ο Διευθυντής της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιάννης Τέγος και ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής Νίκος Καλομοίρης.

Ο Δήμαρχος μετά τη βράβευση κι αφού συνεχάρη τα παιδιά και ιδιαίτερα την δασκάλα τους, ανακοίνωσε στους μαθητές που διακρίθηκαν ότι τους προσφέρει υποτροφία για την ολοκλήρωση της μουσικής τους πορείας.

Η καθηγήτρια Ρούλα Λεβαντή από την πλευρά της, ευχαρίστησε με θερμά λόγια όσους παρευρέθηκαν στην βράβευση των παιδιών και ιδιαιτέρα τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που όπως υπογράμμισε είναι πάντα δίπλα της, σε ότι κάνει.

Την εκδήλωση στόλισαν με την παρουσία και τις μελωδίες τους στο πιάνο, οι διακριθέντες μαθητές που χάρισαν στο κοινό τους υπέροχες μελωδικές στιγμές.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ