Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Το ΚΕΠ Φυλής έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2022

Δημοσιεύθηκε

στις

Διακόπτοντας για 5 μόνο λεπτά την καθημερινότητα κι εξυπηρετώντας ταυτόχρονα το κοινό, το ΚΕΠ του Δήμου Φυλής το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου έκοψε βασιλόπιτα για το καλό της νέας χρονιάς.

Στον φιλόξενο χώρο του κεντρικού ΚΕΠ Άνω Λιοσίων παρευρέθηκαν συμβολικά κι έδωσαν τις ευχές τους στους εργαζόμενους, οι Πολιτικοί Προϊστάμενοι και των τριών ΚΕΠ. Για τα Άνω Λιόσια ο αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Σονίδης, για το ΚΕΠ Ζεφυρίου ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος και για το ΚΕΠ της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής, η Αντιδήμαρχος Ελένη Λιάκου.

Το λόγο πήρε προκειμένου να κόψει το πρώτο κομμάτι ο Γιώργος Σονίδης ο οποίος μετέφερε τις θερμές ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού κι εκπροσωπώντας τον, ευχαρίστησε από καρδιάς του εργαζόμενους οι οποίοι όπως επεσήμανε, κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας, έχουν καταφέρει να λειτουργούν άψογα με αποτέλεσμα να εξυπηρετούν τον κόσμο και όλο αυτό το διάστημα να μην έχει υπάρξει ούτε ένα παράπονο.

Ο Γιώργος Σονίδης ζήτησε από τους εργαζόμενους να συνεχίζουν με τους ίδιους ρυθμούς, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες, που έχουν ανάγκη από στήριξη και κατανόηση.

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκαν και οι σύντομες τοποθετήσεις, των δύο Αντιδημάρχων Γιάννη Μαυροειδάκου και Ελένης Λιάκου, που έδωσαν τις ευχές τους στους εργαζόμενους για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Εξάλλου ο Γιώργος Σονίδης αφιέρωσε συμβολικά το κομμάτι του στην διευθύντρια των ΚΕΠ Φυλής Κατερίνα Περισοράτη, η Αντιδήμαρχος Ελένη Λιάκου στην υπεύθυνη των ΚΕΠ Άνω Λιοσίων Γιώτα Φουντούκη και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος στην υπεύθυνη των ΚΕΠ Ζεφυρίου, Βασιλική Καρατζίνη. Τις ευχές της έδωσε κλείνοντας την απέριττη εκδήλωση και η Διευθύντρια των ΚΕΠ Φυλής Κατερίνα Περισοράτη, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως έχει την ευθύνη της εποπτείας των ΚΕΠ Δυτικής Αττικής για την Ψηφιακή Υπογραφή.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ