Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Σε χαρμόσυνο κλίμα η κοπή της πίτας της Δημοτικής Ενότητας Φυλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον πατέρα Δημήτριο Παναγακόπουλο, εφημέριο της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής, αφιέρωσε το δικό του κομμάτι από την πίτα της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, κατά τη διάρκεια της τελετής, που παραδοσιακά, οργανώνεται στο Δημαρχείο Φυλής ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΚΟΣ, κάθε Πρωτοχρονιά, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη σημασία του ποιμαντικού έργου που επιτελεί ο αγαπητός σε όλους παπα Δημήτρης και ευχήθηκε στους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους αλλά και στους συνδημότες μας που γέμισαν, ασφυκτικά, την αίθουσα, μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαμόγελα και αγάπη και ό,τι καλύτερο για τον καθένα. Προηγουμένως, ο ιερωμένος είχε επισημάνει την ανάγκη για ειρήνευση στον κόσμο, προς όφελος των παιδιών στα οποία τόνισε ότι πρέπει να φτάσει, πρωτίστως, η αγάπη.

 

 

Την εκδήλωση λάμπρυνε η Φιλαρμονική του Δήμου η οποία έπαιξε πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. Τα παραδοσιακά κάλαντα απέδωσε, στην έναρξη της εκδήλωσης, η χορωδία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής.

Η βασιλόπιτα που περιείχε τρία φλουριά για τους τυχερούς που κέρδισαν αντίστοιχα δώρα μοιράστηκε, μαζί με δίπλες και μελομακάρονα, στους παρευρεθέντες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ