Ελάτε στην παρέα μας

Υγεία

Οι αιμοδότες του Δήμου Φυλής έστειλαν το μήνυμα του εθελοντισμού για ακόμα μια φορά

Δημοσιεύθηκε

στις

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Εθελοντές Αιμοδότες του Δήμου Φυλής, συμμετείχαν στην καθιερωμένη Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με το ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκομείο το πρωί της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου.

Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας οι Αιμοδότες συμμετείχαν με τηλεφωνικά ραντεβού που κλείστηκαν το προηγούμενο διάστημα, συμπληρώνοντας μάλιστα τον απαιτούμενο αριθμό.

Εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής και δημότες έδωσαν και αυτή τη φορά το “παρών” και λίγο από το αίμα τους, ως το πολυτιμότερο δώρο, σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στο χώρο της αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων προκειμένου να ευχαριστήσει τους Εθελοντές Αιμοδότες, το ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας, βρέθηκε ο αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος, ο οποίος τους μετέφερε και τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.
“Παρά τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες και μέρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας, οι Εθελοντές ανταποκρίθηκαν και αυτή τη φορά στο κάλεσμα μας, με αποτέλεσμα ο αριθμός των ραντεβού να συμπληρωθεί επαρκώς, γεγονός που μας ικανοποιεί και μας γεμίζει αισιοδοξία’ τόνισε σχετικά ο Γιώργος Αντωνόπουλος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ