Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του “Εργαστηρίου – Λίλιαν Βουδούρη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ“Το Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη” που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Αικατερίνης Σακελαροπούλου, βρέθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Δήμαρχος παρακολούθησε μεγάλο μέρος της όμορφης γιορτής των Παιδιών και τα χειροκρότησε με θέρμη.     

Στην ομιλία της η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Τουρκοχωρίτη που άνοιξε την εκδήλωση με καλωσόρισμα έκανε αναφορά για την δράση και το έργο του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ με νοητική αναπηρία και ύστερα εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την ολόπλευρη στήριξη τουΔήμου Φυλής σε όλα τα αιτήματα του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρερεύθηκαν, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος.

Τον Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης κι αγαπητός Ιερέας του Πολιούχου Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων π. Τίτος Χρήστου.

Από τον Δήμο Φυλής δίπλα στα παιδιά και τους γονείς του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ βρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής Θανάσης Σχίζας και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χασιάς, Διονύσης Βλάχος.

Στο τέλος της Χριστουγεννιάτικης γιορτής των παιδιών που αποτελούταν από Χριστουγεννιάτικο Θεατρικό Δρώμενο και Χριστουγεννιάτικους Ύμνους από τη Χορωδία του Εργαστηρίου, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση και γνωριμία με τους ωφελούμενους στα Τμήματα του Κέντρου Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία και επίσκεψη στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ