Ελάτε στην παρέα μας

Φυλής

Η πλατεία Ηρώων γέμισε από κόσμο για τον εορτασμό των Πολιούχων Άνω Λιοσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

H πλατεία Ηρώων το βράδυ του εορτασμού των Πολιούχων Άνω Λιοσίων Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης γέμισε από κόσμο.

Ο Σταβέντο και η Ίβη Αδάμου όχι μόνο κατάφεραν να γεμίσουν τη μεγάλη πλατεία και τα μαγαζιά της απ΄άκρη σ’ άκρη αλλά και να δημιουργήσουν ένα αστείρευτο κέφι με ένα δυναμικό κοινό που περιλάμβανε όχι μόνο νέους αλλά και όσους αισθάνονται νέοι.

Το Τμήμα Παραδοσιακών χορών του Δήμου Φυλής άνοιξε το πρόγραμμα και ακολούθησαν ο Σύλλογος Γυναικών ΦΥΛΑΣΙΑ με τη συνοδεία της ορχήστρας του μοναδικού Σπύρου Μπρέμπου κι έκλεισε με την εξαίσια εμφάνιση του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων “η Γρίζα”.

Ήταν ό, τι καλύτερο πριν τον χαιρετισμό του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού που ακολούθησε στην κατάμεστη πλατεία.

Τα πυροτεχνήματα που αποτελούν παράδοση για την μεγάλη γιορτή προσέδωσαν λάμψη στον ουρανό ενώ το θερμόμετρο του κεφιού  χτύπησε κόκκινο με την συναυλία των Σταβέντο –  Ίβη Αδάμου.

Την ευθύνη της υπέροχης 4ης βραδιάς όπως και όλων των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων έφερε σε πέρας με μεγάλη επιτυχία ο Αναπληρωτής Δημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιώργος Μαυροειδής ενώ τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ν.Δ. Ευάγγελος Λιάκος, η Βουλευτής  (Νέα Αριστερά) Θεανώ Φωτίου, ο πρώην Υφυπουργός Οικονομίας  Γιώργος Σταθάκης, η υποψήφια Ευρωβουλευτής Ν.Δ Εύη Χριστοφιλοπούλου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι κι εκπρόσωποι Κοινωνικών και Πολιτιστικών φορέων του τόπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ