Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Καινούριες, φρεσκοβαμμένες αίθουσες και εσωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι, με φωτεινά και ζωντανά χρώματα θα αντικρίσουν οι μαθητές στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, με την επιστροφή τους στα θρανία.

Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Φυλής, αξιοποιώντας τον χρόνο των διακοπών του Πάσχα, προχώρησε σε εργασίες ελαιοχρωματισμών, εξωραϊσμού και επισκευών σε τάξεις, κλιμακοστάσια και κοινόχρηστους χώρους, όπου χρειαζόταν.
Βάφτηκαν όλες οι αίθουσες, οι εσωτερικοί διάδρομοι και τα κλιμακοστάσια σε υπόγειο, ισόγειο, 1ο και 2ο όροφο με οικολογικά και αντιϊκά χρώματα Α΄ ποιότητας, ενώ αποκαταστάθηκαν οι ζημιές, όπου υπήρχαν. Επίσης, ένα νέο πανέμορφο γκράφιτι με θέμα «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας» κοσμεί τον 1ο όροφο, συμπληρώνοντας τα μοναδικό, υπέροχο γκράφιτι του «Μικρού Πρίγκιπα» που στολίζει τον χώρο του ισογείου.

«Οι ανάγκες των σχολείων δεν σταματούν ποτέ, το ίδιο δεν σταματάμε και εμείς να τις καλύπτουμε. Οδηγός σε αυτό είναι η μεγάλη μας αγάπη στα παιδιά, αλλά και η στάση του δημάρχου μας Χρήστου Παππού που βάζει πάντα σε πρώτη προτεραιότητα τα σχολεία και την εκπαιδευτική κοινότητα. Είμαστε εδώ να κάνουμε ό,τι καλύτερο» τονίζει ο Γιάννης Κρεμύδας.

 

 

Την ικανοποίησή του για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα σχολεία του Δήμου και τις πρωτοβουλίες του Γιάννη Κρεμύδα που ομορφαίνουν και αναβαθμίζουν τα σχολικά κτίρια, εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. “Οι συνεργάτες μου κάνουν πράξη τη δέσμευσή μας ότι η Παιδεία αποτελεί τη μεγάλη μας προτεραιότητα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ