Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Διανομή αθλητικού υλικού σε όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Πιστός στο ετήσιο “ραντεβού” όπως κάθε νέα σχολική χρονιά ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας διένειμε και φέτος αθλητικό υλικό σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Φυλής και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής.

Το Αθλητικό Υλικό παραδόθηκε στους Διευθυντές των Σχολείων στους οποίους ο Νίκος Χατζητρακόσιας μετέφερε τόσο τις δικές του όσο και τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.

“Τηρώντας απαρέγκλιτα τις κατευθύνσεις του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού να είμαστε κάθε χρόνο συνεπείς στις καλές πρακτικές που εφαρμόζουμε στα σχολεία έτσι και φέτος, προχωρήσαμε στη διανομή υλικού, με την ευχή, όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες να συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες των σχολείων τους. Παράλληλα, αυτή η ευχάριστη διαδικασία είναι αφορμή για μια δια ζώσης επικοινωνία με τους Διευθυντές των Γυμνασίων και των Λυκείων, με τους οποίους επιδιώκουμε και θέλουμε να διατηρούμε υψηλού επιπέδου συνεργασία, προς όφελος των παιδιών που είναι το μέλλον του τόπου μας” τόνισε σχετικά ο Νίκος Χατζητρακόσιας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ