Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δίπλα στους ανέργους ο Δήμος Φυλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ιδιαίτερα χρήσιμη Ημερίδα για ανέργους πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 1η Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου με διοργανωτές την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής και τις ενταγμένες Κοινωνικές Δομές ( Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας και Δομές παροχής βασικών αγαθών) σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστοσελίδα Skywalker.gr που δραστηριοποιείται στο χώρο αναζήτησης εργασίας.

Κεντρικός ομιλητής της Ημερίδας ήταν ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας Skywalker κ. Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, ο οποίος έδωσε πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες στους συμμετέχοντες σχετικά με την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων τους και τη σύνταξη βιογραφικών ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με την αποτελεσματική πρόσβαση στην αναζήτηση εργασίας.

 

 

 

Τον χαιρετισμό του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού στην Ημερίδα μετέφερε ο αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος επεσήμανε ότι: Στις άμεσες προτεραιότητες της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των ενταγμένων Δομών της, ανήκει και η στήριξη των ανέργων συμπολιτών μας, με στόχο την ενδυνάμωση τους και την ένταξη τους στο χώρο εργασίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ