Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αθλητικό Υπερθέαμα στην 7η Γιορτή Γυμναστικής του Δήμου Φυλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ηχηρά ονόματα του Αθλήματος της Ενόργανης Γυμναστικής και ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα από εξαιρετικούς Αθλητικού Συλλόγους, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2023 στο κατάμεστο Κλειστό της Ζωφριάς, η 7η Γιορτή Γυμναστικής του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού “η Πάρνηθα”.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης έγινε η θεαματική παρέλαση των Αθλητών- Αθλητριών, που εισέβαλαν ανά Τμήματα στο χώρο, αποσπώντας τον θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Κάτι, που ακολούθησε και καθ’ όλη τη διάρκεια της Γιορτής όπου τα παιδιά των Αθλητικών Συλλόγων, παρουσίασαν, εξαίσιες ατομικές και ομαδικές επιδείξεις.

Φιλόξενοι οικοδεσπότες της Γιορτής, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής και φυσικά τα Τμήματα του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού που με προπονήτρια την Σοφία Σερέπα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αναδεικνύοντας το υψηλό αθλητικό τους επίπεδο.

Ο Δήμαρχος κατά την έναρξη της Γιορτής είχε την χαρά να τιμήσει δύο εξέχουσες προσωπικότητες του Αθλήματος της Ενόργανης Γυμναστικής, τους οποίους και συνεχάρη με θερμά λόγια για το έργο τους.

Πρόκειται για τον Πρωταθλητή Ενόργανης Γυμναστικής και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη και τη Διεθνή Κριτή, Πρόεδρο Κριτών Γυναικών, μέλος της τεχνικής επιτροπής της ISF και Τεχνική Σύμβουλο της ΕΓΟ Φωτεινή Μέλλου.
Κοντά στα τιμώμενα πρόσωπα και στην εκδήλωση βρέθηκε επίσης, η Προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής Γυναικών, Μαργαρίτα Πέρρου.

 

 

 

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη

Είναι ενεργός Αθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής με εξειδίκευση στους Κρίκους. Πρωταθλητής Ελλάδος, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Ενόργανης Γυμναστικής με πολλές διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες αλλά και αξιοσημείωτες θέσεις σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Η πρώτη του συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν το 2013 στη Μόσχα ενώ το 2017 κατέκτησε την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό στο Κλουζ. Έχει συμμετοχές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2017 στο Μόντρεαλ το 2019 στη Στουτγκάρδη και το 2021 στο Κιτακιούσον της Ιαπωνίας.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια πορεία κατάκτησης πόντων από τις θέσεις που θα επιτύχει σε παγκόσμια κύπελα, προκειμένου να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το προολυμπιακό πρωτάθλημα της Αμβέρσας. Είναι επίσης καθηγητής Φυσικής Αγωγής και από φέτος Προπονητής Αγωνιστικών Τμημάτων του “Θουκυδίδειου” Γ.Σ Αλίμου.

 

Λίγα λόγια για τη Φωτεινή Μέλλου

Η Φωτεινή Μέλλου γνωρίζει τη Γυμναστική εκ βαθέων, καθότι την έχει υπηρετήσει από πολλές και διαφορετικές θέσεις. Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Προπονήτρια για χρόνια Αγωνιστικής Ενόργανης Γυμναστικής, Διεθνής κριτής με παρουσία σε Πανευρωπαϊκούς , Παγκόσμιους και Ολυμπιακούς Αγώνες, Πρόεδρος Κριτών Γυναικών Ελλάδος, μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικών Αγώνων και Τεχνική Σύμβουλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού – Πολιτιστικού Συλλόγου η Πάρνηθα Γιώργος Μαυροειδής από την πλευρά του, ευχαρίστησε τους διακεκριμένους καλεσμένους για την παρουσία τους κι έδωσε τα εύσημα σε όλους του αθλητές που έλαβαν μέρος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται στα πολυπληθή Τμήματα του Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” έδωσε στην επί σειρά ετών προπονήτρια τους Σοφία Σερέπα και στην δεύτερη προπονήτρια, Αλεξάνδρα Κοντοθανάση, ενώ ευχαρίστησε με εγκαρδιότητα, τους γονείς που τους εμπιστεύονται τα παιδιά τους κι έδωσαν στην 7η Γιορτή Γυμναστικής ηχηρό “παρών”!
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντινομάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου και Θανάσης Σχίζας και ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βαγγέλης Χριστοφιλάκης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ