Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Άμεση επέμβαση στη φωτιά στον επαρχιακό δρόμο Φυλής – Ασπροπύργου

Δημοσιεύθηκε

στις

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Φυλής και του Πυροσβεστικού Σώματος για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε, λίγο μετά το απόγευμα της Δευτέρας 5 Ιουνίου 2023, στον επαρχιακό δρόμο Φυλής-Ασπροπύργου, λίγο μετά το γήπεδο του Θρασύβουλου.

Εις πείσμα των εμπρηστών που προσπαθούν, επί χρόνια, να κάψουν τη συγκεκριμένη τοποθεσία, ο Δήμος Φυλής και η Πυροσβεστική ήταν σε ετοιμότητα και έλεγξαν αμέσως τη φωτιά.

Επί τόπου βρέθηκαν οι τρεις υδροφόρες του Δήμου Φυλής και τα ελαφριά πυροσβεστικά οχήματα που ανέλαβαν δράση, μαζί με τις δυνάμεις των πυροσβεστικών σταθμών Ελευσίνας και Κολωνού. Από πλευράς εναερίων μέσων, συμμετείχε ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου erricson.

 

 

 

 

Επικεφαλής των δυνάμεων του Δήμου Φυλής τέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης και Φυλής Ελένη Λιάκου.
Ανακρίσεις για τα αίτια της φωτιάς, που έκαψε περίπου πέντε στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης, διενεργεί το Προανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, στο οποίο οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φυλής επεσήμαναν ότι η συγκεκριμένη έκταση αποτελεί μόνιμο στόχο εμπρηστών.

“Τονίσαμε, με τη συνάδελφο Ελένη Λιάκου, την ανάγκη να πέσει φως σε αυτή την υπόθεση, καθώς οι ενέργειες ορισμένων ασυνείδητων απειλούν τη ζωή και την περιουσία των συνδημοτών μας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι υπαίτιοι θα συλληφθούν και θα πληρώσουν το αντίτιμο της παράλογης και αντικοινωνικής συμπεριφοράς τους”, δήλωσε ο Μιχάλης Οικονομάκης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ