Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Άλλαξε όψη το 3ο Δημοτικό Σχολείο στη Ζωφριά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα πολύχρωμο και πανέμορφο σχολείο θα αντικρίσουν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου στη Ζωφριά, με την επιστροφή τους στα θρανία, αφού ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας φρόντισε για αυτό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Όλες οι εξωτερικές επιφάνειες του σχολείου, τοίχοι, κάγκελα, πόρτες και μάνδρες βάφτηκαν με όμορφα χρώματα από υλικά αρίστης ποιότητας, ενώ ένα τεράστιο γκράφιτι στον εξωτερικό μεγάλο τοίχο αντικρίζουν πλέον μαθητές, γονείς, επισκέπτες και κάτοικοι της συνοικίας.

Παράλληλα, με τους ελαιοχρωματισμούς πραγματοποιήθηκαν εργασίες στεγανοποίησης επιφανειών, επισκευές στα επιχρίσματα, επισκευή και μερική αντικατάσταση στα στέγαστρα, ενώ αντικαταστάθηκε τμήμα των υδραυλικών εγκαταστάσεων και αφαιρέθηκαν οι παλιές βρύσες.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το σχολείο είναι πλέον πραγματικά ένα καινούριο σχολείο, καθώς πριν ένα χρόνο η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή είχε προχωρήσει σε ελαιοχρωματισμούς όλων των εσωτερικών επιφανειών και των αιθουσών με οικολογικά υλικά, ενώ επίσης είχε διακοσμήσει εσωτερικό τοίχο με γκράφιτι.

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας δήλωσε:
«Παραδίδουμε σε μαθητές, δασκάλους και γονείς του 3ου Δημοτικού Σχολείου στη Ζωφριά ένα πραγματικά καινούριο σχολείο, το οποίο ανακαινίσαμε πλήρως και στους εξωτερικούς χώρους με φροντίδα, μεράκι και αγάπη. Εκμεταλλευτήκαμε την περίοδο των διακοπών ώστε τα παιδιά να γυρίσουν σε ένα ασφαλές, καθαρό και όμορφο περιβάλλον, που να τα ικανοποιεί και να τους δημιουργεί χαρούμενη διάθεση. Πιστοί στη δέσμευση του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού για απόλυτη προτεραιότητα στην Παιδεία, θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος το έργο μας, έχοντας στο μυαλό και την ψυχή μας μόνο το καλό των παιδιών μας. Συνεχίζουμε Μαζί».

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ