Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

ChocoLove: Μια γιορτή σοκολάτας για καλό σκοπό υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΕΣΤΙΑ – Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση, διοργανώνει μια ξεχωριστή γιορτή σοκολάτας με τίτλο “ChocoLove” που έχει στόχο την ενίσχυση της νέας της υπηρεσίας Πρώιμης Παρέμβασης και Συμβουλευτικής*.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί 12 και 13 Μαρτίου 2022 και ώρες: 10:00 – 19:00 στο Blue Bell (Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Β’ Ψυχικό), υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές συνταγές σοκολάτας και άλλων ροφημάτων και να δοκιμάσουν σοκολατένιες λιχουδιές φτιαγμένες από το εργαστήριο της ΕΣΤΙΑ. Αρκετές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.
Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας έναντι της πανδημίας COVID-19 και η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2106713149 ή στο email: [email protected]
*Η Υπηρεσία Πρώιμης Παρέμβασης και Συμβουλευτικής έχει στόχο την προσωπική ανάπτυξη του παιδιού με αναπηρία καθώς και την ενίσχυση της οικογένειας του ώστε να στηριχθεί η κοινωνική ένταξη και των δύο.
Η Υπηρεσία Πρώιμης Παρέμβασης υποστηρίζει το παιδί με αναπηρία (ηλικίας 0-6 ετών) και το περιβάλλον του (οικογένεια, φροντιστές, εκπαιδευτικό προσωπικό κλπ).
Από το 1982, η ΕΣΤΙΑ φροντίζει ολιστικά και εφ’ όρου ζωής ανθρώπους με νοητική υστέρηση. Παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας, υποστηριζόμενης απασχόλησης, προγράμματα κοινωνικής ένταξης και ελευθέρου χρόνου. Λειτουργεί 4  Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, στα Μελίσσια, Νέο Ψυχικό, Πικέρμι και Βριλήσσια Αττικής. Κάθε χρόνο υποστηρίζει εκατοντάδες ανθρώπους με νοητική αναπηρία, από 14 ετών και άνω και απασχολεί 50 εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων.
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ