Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Κατά τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της «25ης  Μαρτίου 1821» θα γίνουν οι ακόλουθες εκδηλώσεις στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού:

  • Γενικός σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής ώρας της 23ης Μαρτίου, μέχρι τη δύση του ηλίου της Παρασκευής 25 Μαρτίου 2022.
  • Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2022 , όλων των δημοσίων, δημοτικών, καταστημάτων , των Ν.Π.Δ.Δ και των τραπεζών , μέχρι την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022.

 

ΠΕΜΠΤΗ  24 ΜΑΡΤΙΟΥ  2022

Ομιλίες για το νόημα της Εθνικής Εορτής της 25ης  Μαρτίου 1821 στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, σε ειδικές συγκεντρώσεις των μαθητών και μαθητριών τους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  25 ΜΑΡΤΙΟΥ  2022

Ώρα : 10:00 π.μ. Παράταξη αντιπροσωπειών μαθητών και μαθητριών των σχολείων , οδηγών , προσκόπων , αεροπροσκόπων , αθλητικών και μη συλλόγων και σωματείων με τις σημαίες τους , στις κοινότητες που εδρεύουν , προ των εισόδων των ιερών ναών : Αγίας Σοφίας , Αγίας Φιλοθέης και Αγίου Δημητρίου .
Ώρα : 10:15 π.μ Επίσημη Δοξολογία και εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στους Ιερούς Ναούς Αγίου Δημητρίου , Αγίας Σοφίας και Αγίας Φιλοθέης.
Ωρα : 10:45 π.μ Τρισάγιο στα Ηρώα (Νέου Ψυχικού, Φιλοθέης και Ψυχικού) και κατάθεση στεφάνων.
Ώρα : 11:45 π.μ. Τόπος συγκέντρωσης των τμημάτων παρέλασης στο Ψυχικό , αφετηρία Α πλατεία Ψυχικού (blue bell)λεωφόρος Διαμαντίδου.
Ώρα : 12:00 μ.μ. Παρέλαση στη λεωφόρο Διαμαντίδου στο Ψυχικό από την Α μέχρι Β πλατεία.

Στις εκδηλώσεις της Παρασκευής 25ης Μαρτίου 2022, καλούνται να παρευρεθούν και να λάβουν μέρος:

  • Οι κάτοικοι του Δήμου  Φιλοθέης –  Ψυχικού.
  • Οι δημοτικοί σύμβουλοι & τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων.
  • Οι διοικητές, αξιωματικοί και λοιποί υπάλληλοι του αστυνομικού τμήματος & τμήματος ασφαλείας Φιλοθέης- Ψυχικού.
  •  Οι διευθυντές, καθηγητές, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και υπάλληλοι των δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων και των  δημοτικών  παιδικών σταθμών του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.
  • Οι πρόεδροι και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων, σωματείων, ομίλων και ενώσεων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.
  • Οι μαθήτριες και οι μαθητές των σχολείων.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ