Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Λίστα εγγραφών και επανεγγραφών σταθμών Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Δημοσιοποιήθηκε η τελική λίστα επλογής και τοποθέτησης βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου 2018, ωστόσο θα δεχτούν παιδιά από την Τρίτη 04 Σεπτεμβρίου 2018.

Για να δείτε τη λίστα με τα οριστικά αποτελέσματα για εγγραφές & επανεγγραφές βρεφών & νηπίων για το έτος 2018 – 2019, πατήστε εδώ.
Για να δείτε τη λίστα των επιλαχόντων, πατήστε εδώ.

Οι γονείς των παιδιών που εντάσσονται για πρώτη φορά, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τις υπεύθυνες των σταθμών προκειμένου να προγραμματιστεί η ομαλή προσαρμογή των παιδιών τους.

Στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού λειτουργούν πέντε παιδικοί σταθμοί με στόχο την «Στήριξη στην οικογένεια – Υπεύθυνη φροντίδα για το παιδί». Οι εγγραφές σε όλους τους Σταθμούς γίνονται αποκλειστικά υπό την εποπτεία του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας, υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Φροντίδας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ «Ο.Κ.Α.Π.Α.» του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Πληροφορίες για κάθε ένα από τους Παιδικούς Σταθμούς Φιλοθέης – Ψυχικού μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να καλείτε στα κεντρικά γραφεία του «ΟΚΑΠΑ» (Βεκιαρέλλη 11, Φιλοθέη) τηλ. 210 6834550, 210 6822274, Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας Ο.Κ.Α.Π.Α., [email protected].

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ