Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου Νέου Ψυχικού πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Η φετινή εκδήλωση είχε έναν ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτήρα, καθώς σηματοδότησε την αλλαγή σελίδας όχι μόνο στην ηγεσία του Δήμου αλλά και στην καθημερινότητα όλων των κατοίκων.

«Μέσα σε 50 ημέρες υλοποιήσαμε 5 από τις 24 προτεραιότητες του προεκλογικού μας προγράμματος. Αυτό χαρακτηρίζει τη Δημοτική μας Αρχή, η συνέπεια, η ειλικρίνεια, η εργατικότητα, η διαφάνεια, η αποτελεσματικότητα και κυρίως η ευρεία συμμετοχή των πολιτών, χωρίς κομματικές και παραταξιακές αποχρώσεις» τόνισε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Χαράλαμπος Μπονάτσος και συμπλήρωσε: Το «Ολοι μαζί μπορούμε περισσότερα, όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» δεν ήταν ένα απλό σύνθημα που ξεσήκωνε προεκλογικά τον κόσμο. Είναι το πιστεύω μας. Είναι νοοτροπία ζωής.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε εκτός από τους συνεργάτες του, τους αντιδημάρχους και τους εργαζόμενους που όπως είπε «είναι ακούραστοι και αποτελεσματικοί» και τους δημότες του προαστίου που καθημερινά εντοπίζουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και ενημερώνουν τη Δημοτική Αρχή. «Είστε πραγματικά σύμμαχοι στην προσπάθεια που γίνεται για να αλλάξουμε. Γιατί η συμμετοχή όλων αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την  αποτελεσματικότητα».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τρεις διακεκριμένοι κάτοικοι για τη σημαντική τους προσφορά που ξεπερνά όχι μόνο τα όρια του Δήμου αλλά και της χώρας:

-Μιχάλης Κατζουράκης, Εικαστικός

-Στέλιος Ψαρούδακης, Αρχαιομουσικολόγος- καθηγητής Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ

-Γιάννης Καιροφύλας, Δημοσιογράφος- Ιστορικός Ερευνητής

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Καιρίδης, η βουλευτής και Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Ζωή Ράπτη, η ΓΓ Ιδιωτικών Επενδύσεων Βίκυ Λοϊζου και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ