Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Απολογισμός Πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Φιλοθέης-Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006, προσκαλούνται οι κάτοικοι του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και ώρα 18:00΄μμ, στην ετήσια απολογιστική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Κάθε χρόνο γίνεται ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.
Μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης της 14ης δημόσιας συνεδρίασης είναι ο «Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής 2017» (Αρχείο Πρόσκλησης ), με ομιλίες από τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, την Πρόεδρο του Ο.Κ.Α.Π.Α. & την Αντιπρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.ΦΙ.Ψ.
Κατά την ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τοποθετούνται όλες οι δημοτικές παρατάξεις και μπορούν να πάρουν το λόγο τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τα μέλη των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών διαμερισμάτων.
Κάθε φορέας, δημότης, κάτοικος ή φορολογούμενος από το Δήμο έχει δικαίωμα να διατυπώσει παρατηρήσεις σχετικές με τον απολογισμό στη συνεδρίαση αυτή.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ