Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Ανακαινισμένοι άνοιξαν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Χαρούμενοι οι γονείς με τα μικρά παιδιά τους αλλά και οι νηπιαγωγοί, στα πρώτα εγκαίνια της νέας χρονιάς που ξεκίνησε με χαμόγελα και αγιασμό.

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του ΟΚΑΠΑ Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού υποδέχτηκαν  βρέφη ηλικίας 12μηνων έως 2,5 ετών αλλά και παιδιά προνηπιακής ηλικίας,, θέτοντας για ακόμα μια χρονιά  ως πρώτη προτεραιότητα ένα ασφαλές και σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Πραγματοποιήθηκαν ανακαινίσεις στους αύλειους χώρους των Παιδικών Σταθμών Φιλοθέης , Αγ.Σοφία “Ωνάσειο”και Τζαβέλα ενώ αναβαθμίστηκε εσωτερικά ο Παιδικός Σταθμός Ευρώτα.

Εχόντας ενταχθεί στο πρόγραμμα ΙΚΕΑ “Σταθμοί της Χαράς”,ο Βρεφικός Σταθμός “Ωνάσειο” Αγ.Σοφία, ανανέωσε πλήρως την διαμόρφωση των εσωτερικών του χώρων δημιουργώντας εξοπλισμένες λειτουργικές και ασφαλείς υποδομές με “φρέσκια” αισθητική.

Ζωηρά χρώματα και νέα διακοσμητικά στοιχεία, σύγχρονα  παιγνίδια αλλά και ευχάριστο εκπαιδευτικό προστέθηκαν στους χώρους που θα ξεκινήσουν οι μικροί μας φίλοι την μόρφωση και την κοινωνικοποίηση  τους .

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης στα εγκαίνια των βρεφονηπιακών σταθμών, υπογράμμισε :«Στα παιδιά που βρίσκονται στη ευαίσθητη και ταυτόχρονα καθοριστική προσχολική ηλικία ,δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, έτσι ώστε να απολαμβάνουν την φροντίδα και τη μέριμνα του εκπαιδευτικού προσωπικού και σε ένα μοναδικό περιβάλλον .

Η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Σοφία Βυθούλκα καλωσορίζοντας τους γονείς με τα παιδιά τους , τόνισε :

«Τα παιδιά είναι ότι σημαντικότερο στον κόσμο και γι αυτό και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να τους προσφέρουμε τα χαμόγελα που τους αξίζουν.

Καλή χρονιά και υγεία στους παιδαγωγούς,το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών,τους γονείς και φυσικά στα παιδιά»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ