Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νέου Ψυχικού, Θάνος Βεζυργιάννης

Δημοσιεύθηκε

στις

Tην τελευταία του πνοή άφησε χθες ο πρώην δήμαρχος Νέου Ψυχικού Θάνος Βεζυργιάννης.

Ο Θάνος Βεζυργιάννης σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Άαχεν της Γερμανίας. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚΝΑ, αλλά και γενικός γραμματέας του ΥΠΕΣ.

Το αυτοδιοικητικό του έργο είναι συνυφασμένο με το Νέο Ψυχικό, όπου εξελέγη δήμαρχος για τέσσερις θητείες.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης θέλησε να πει το δικό του “αντίο” στον εκλιπόντα, αποχαιρετώντας τον με ένα ξεχωριστό μήνυμα:

“Η Αυτοδιοίκηση της χώρας μας είναι φτωχότερη μετά την απώλεια του Θ. Βεζυργιάννη, ενός ανθρώπου που άφησε τη σφραγίδα του ως Δήμαρχος Ν. Ψυχικού επί 16 χρόνια, αλλά και ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών. Με τις καινοτόμες ιδέες του υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες που συνέβαλλαν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Οι γνώσεις του, το ήθος του και η αγάπη του για την αυτοδιοίκηση τον καθιέρωσαν ως έναν από τους καλύτερους γνώστες της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης στην είδηση του θανάτου του δήλωσε : “Μια ξεχωριστή προσωπικότητα με έντονη παρουσία στη δημόσια ζωή του Δήμου μας έφυγε σήμερα από κοντά μας. Ο Θ. Βεζυργιάννης 16 χρόνια Δήμαρχος του Ν. Ψυχικού, ο οποίος με τις δυναμικές παρεμβάσεις σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και αστικές αναπλάσεις έδωσε σε αυτό τη μοναδική φυσιογνωμία ενός ξεχωριστού οικιστικού ιστού. Η απουσία του μας λυπεί ιδιαίτερα! Το όραμα του και έργο του είναι παρόν και είναι μια ιδιαίτερη παρακαταθήκη για μας. Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια του”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ