Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Όσα έγιναν στη συνάντηση του Δημάρχου Σαρωνικού Π. Φιλίππου με την ΕΤΑΔ ΑΕ για τη διαχείριση των παραλιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΕΤΑΔ ΑΕ, συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Εταιρείας και του Δήμου Σαρωνικού με κύριο θέμα συζήτησης τη διαχείριση του παραλιακού μετώπου του δήμου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά της ΕΤΑΔ ΑΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος Στέφανος Βλαστός, η Γενική Διευθύντρια Αξιοποίησης Ακινήτων Αγγέλα Μιχαλοπούλου και ο Νομικός Σύμβουλος Νίκος Κουντούρης και από τον Δήμο Σαρωνικού ο Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Γκίνης, Γιάννης Κυριακόπουλος και Βαγγέλης Ζεκάκος και ο Νομικός Σύμβουλος Σπύρος Χρυσοφώτης.

Πρώτο θέμα στην ατζέντα της συνάντησης ήταν η παραλία των Αλυκών Αναβύσσου και τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω των αυθαιρεσιών από τις καντίνες που λειτουργούν στην περιοχή. Από την πλευρά του Δήμου διατυπώθηκε πρόταση συνδιαχείρισης των παραλιών Αλυκών και Αγίου Νικολάου Αναβύσσου και αναμένεται η θετική ανταπόκριση της ΕΤΑΔ.

Για το θέμα της παραλίας του Λαγονησίου, συζητήθηκαν πιθανοί τρόποι απομάκρυνσης της αυθαίρετης καντίνας από την παραλία Πεύκο και ο Δήμαρχος δήλωσε ότι ο δήμος είναι στη διάθεση της ΕΤΑΔ για συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος, συμφωνήθηκε να προγραμματιστεί το συντομότερο δυνατόν νέα συνάντηση προς οριστική επιβεβαίωση των συμφωνηθέντων.

 

 

[Φωτογραφία: notosnet.gr]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ