Ελάτε στην παρέα μας

Σαρωνικού

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού απάντησε σε ερωτήσεις μαθητριών-δημοσιογράφων

Δημοσιεύθηκε

στις

Tέσσερις μαθήτριες από το 1ο ΓΕΛ Καλυβίων, σε ρόλο δημοσιογράφου, πήραν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον Δημήτρη Παπαχρήστου, τον νεότερο Δήμαρχο της Ελλάδας και Δήμαρχο Σαρωνικού, στο πλαίσιο λειτουργίας της ψηφιακής εφημερίδας, Ψηφιακή Πένα.

Η Ευτυχία Αμπουλού, η Μαργαρίτα Μαυριδακη, η Βάσια, Μεθενίτη και η Δανάη Φραγκή με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών κ.κ. Μπάρλου Α. και Παπαλεξανδρή Ε., επισκέφθηκαν στις 16-05-2024 το δημαρχείο και του έθεσαν ερωτήσεις για τις προκλήσεις του αξιώματος του Δημάρχου ως θεσμού, για τα έργα που έχει ο ίδιος ήδη  υλοποιήσει αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Στη συνέχεια απηύθυναν ερωτήσεις  για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Δήμου Σαρωνικού, όπως για παράδειγμα η διασύνδεση με τον προαστιακό του Κορωπίου, η συχνότητα δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας, κ.α., και εκείνος, όντας γνώστης των θεμάτων,  εξήγησε διεξοδικά τον τρόπο διαχείρισής τους. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, με χαρούμενη διάθεση και, φυσικά, με τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες!

Η συνέντευξη θα δημοσιευθεί προσεχώς!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ