Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. Σαρωνικού για τη διαχείριση των παραλιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου και μετά τη μερική άρση των απαγορευτικών μέτρων για τις παραλίες, το Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού προσήλθε συνεδρίαση.

Μετά από εισήγηση του Δημάρχου Πέτρου Φιλίππου και του Αντιδημάρχου Βαγγέλη Ζεκάκου και αφού αναλύθηκε η σημερινή κατάσταση και τα προβλήματα σε όλες τις παραλίες του δήμου, τόσο σε σχέση με τους εμπλεκόμενους φορείς (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, Κτηματική Υπηρεσία), όσο και με τους ιδιοκτήτες των καντινών, κατά πλειοψηφία έγιναν αποδεκτές οι προτάσεις:

1. να διεκδικηθούν από την ΕΤΑΔ αντισταθμιστικά τέλη γιατί το κόστος του καθαρισμού και της συντήρησης των παραλιών και των περιβάλλοντων χώρων είναι τεράστιο και ο δήμος, έχοντας αποστερηθεί των εσόδων του, δυσκολεύεται να ανταποκριθεί.

2. να μπει εκκαθαριστής για τη Δημοτική Επιχείρηση (ΑΔΜΚΕΣ) προκειμένου να διαπιστωθεί από πού προέρχονται τα μεγάλα χρέη που έχει.

3. να διακανονίσει ο υπεύθυνος διαχειριστής της δημοτικής επιχείρησης τις εκκρεμότητες με τους ιδιοκτήτες των καντινών τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες και να ενημερώσει άμεσα το δημοτικό συμβούλιο.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ