Ελάτε στην παρέα μας

Σαρωνικού

Με επιτυχία διενεργήθηκαν τα rapid test στο Λαγονήσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid covid-19 test) πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ στο Λαγονήσι, με τη μέθοδο drive – through, δωρεάν σε πολίτες.

Συνολικά διενεργήθηκαν 555 τεστ, εκ των οποίων τα 4 ήταν τα θετικά (0,72%).

Οι τέσσερις πολίτες που βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από τον ΕΟΔΥ. Πρόκειται για 3 άνδρες και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 33 έτη.

 

 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου δήλωσε: «Με αξιοσημείωτη συμμετοχή έγινε και η δεύτερη δράση drive – through rapid test για τον κορονοϊό στον δήμο μας. Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ για την εκ νέου ανταπόκρισή του στο αίτημα του δήμου για τη διενέργεια των τεστ, καθώς και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Ράπτη για τον συντονισμό της δράσης. Επιπλέον εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Πολιτική Προστασία του δήμου μας και στο 1 ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Σαρωνικού για τη συνδρομή τους στην ομαλή και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή της όλης διαδικασίας. Επειδή το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων κυρίως στην Αττική, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ακολουθούμε τα μέτρα που ανακοινώνονται ώστε να διασφαλίσουμε τη μικρότερη δυνατή διασπορά του ιού».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ