Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Απόφαση του Δ.Σ. Σαρωνικού για μη κατάργηση του Ταχυδρομικού Καταστήματος Καλυβίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σαρωνικού το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε η αναστολή λειτουργίας του Ταχυδρομείου Καλυβίων και για τον λόγο αυτό ο Δήμος προέβη σε επικοινωνίες για να διαπιστώσει τους λόγους της αναστολής.

Οι αιτιάσεις ήταν αρχικά η πανδημία και κατόπιν προβλήθηκαν θέματα λειτουργίας του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου, τα οποία είναι υπαρκτά. Από τις συζητήσεις με στελέχη των ΕΛΤΑ προέκυψε η πιθανότητα υποβάθμισης του ταχυδρομικού γραφείου Καλυβίων και ο Δήμαρχος, κ. Πέτρος Φιλίππου εξέφρασε την κάθετη αντίθεση του Δήμου Σαρωνικού στο ενδεχόμενο αυτό μεταφέροντας το αίσθημα δυσαρέσκειας των κατοίκων της Κοινότητας Καλυβίων και ευρύτερα του Δήμου.

Ειδικότερα, υπογράμμισε ότι δεν είναι αποδεκτή η υποβάθμιση των υπηρεσιών προς τους κατοίκους και διεμήνυσε αφενός μεν την πλήρη αντίθεση, αφετέρου την πρόθεση του Δήμου να συμβάλλει στην απρόσκοπτη λειτουργία του γραφείου των ΕΛΤΑ στην Κοινότητα Καλυβίων, επισκευάζοντας ακόμη και τις όποιες ατέλειες του κτιρίου που δημιουργούν προβλήματα στην λειτουργία του, ενώ κάλεσε τη διοίκηση των ΕΛΤΑ άμεσα σε ορισμό συνάντησης προκειμένου να μεταφερθεί το πάνδημο αίτημα των κατοίκων του Δήμου Σαρωνικού για τη μη κατάργηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ Καλυβίων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση, εξέφρασε την αντίθεσή του στην προοπτική της αναστολής λειτουργίας του Ταχυδρομείου Καλυβίων ή της υποβάθμισής του και καλεί τους υπεύθυνους των ΕΛΤΑ να προχωρήσουν στην άμεση επαναλειτουργία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ