Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μέχρι το 2023 θα έχει ολοκληρωθεί το Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Ραφήνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το έργο αναμένεται να αποτελέσει μία σύγχρονη αθλητική δομή, προσβάσιμη σε όλους ενώ η Περιφέρεια Αττικής έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση πόρων ύψους 24 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης έκανε λόγο για ένα «εμβληματικό έργο που σηματοδοτεί τη βούλησή μας να κοιτάμε το μέλλον και μόνο» και ανέφερε, πως το έργο θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα τρία καλύτερα της Ευρώπης.

Ο υφ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης χαρακτήρισε την κατασκευή του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας, ένα έργο κομβικής σημασίας. «Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, με εντολή του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, ξεκινήσαμε να διερευνούμε τρόπους και λύσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά σε αυτό το εμβληματικό έργο», επισήμανε.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Ε. Μπουρνούς από την πλευρά του τόνισε πως στόχος
είναι να ολοκληρωθούν τα έργα το 2023 και υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο που θα συμβάλλει στην αναπτυξιακή δυναμική της Ανατολικής Αττικής. «Πρόκειται για το μοναδικό στην ιστορία της χώρας μας Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο, με αθλητικές εγκαταστάσεις, ανοιχτές για όλους, που περιλαμβάνουν στίβο, κλειστό κολυμβητήριο, ποδηλατόδρομο, υποδομές μαζικού αθλητισμού, ξενοδοχειακές υποδομές, όλα με σεβασμό προς το Περιβάλλον».

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γ. Φουντουλάκης, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για τη σημαντική και κρίσιμη συνεισφορά του στην κατασκευή του έργου και επισήμανε πως η Περιφέρεια Αττικής είναι σταθερός σύμμαχος και συμπαραστάτης στα άτομα με αναπηρία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ