Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δολοφονία – Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε χθες ένας 42χρονος στη Ραφήνα.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για την άγρια δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα, το βράδυ του Σαββάτου.

Την είδηση έκανε γνωστή πριν από λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με την κοπέλα του και δύο ακόμη άτομα στη Ραφήνα.

Το πρώτο σενάριο είναι ότι κάποια στιγμή φέρεται να πήγε προς την τουαλέτα του μαγαζιού και όταν γύρισε είδε τέσσερα άτομα να ενοχλούν την κοπέλα του.

Όταν τους ζήτησε το λόγο, ξεκίνησε η μεταξύ τους αντιπαράθεση.

Άλλο σενάριο αναφέρει ότι όταν ο 42χρονος σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, κατά λάθος σκούντησε ένα από τα άτομα της παρέας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να διαπληκτίζονται.

Περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα, ο 42χρονος βρέθηκε έξω από το μπαρ που διασκέδαζε στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, μαζί με άλλα 4 άτομα, τα οποία τον χτυπούσαν με μανία σε όλο του το σώμα.

Όπως ανέφεραν μάρτυρες, τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα βίαια και κάποια εξ αυτών έγιναν με σιδερογροθιά, που σύμφωνα με τους γιατρούς έφεραν και το θάνατο του 42χρονου.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου δυστυχώς κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Οι έρευνες των αρχών

Λίγα λεπτά αφού οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, άρχισε η αναζήτηση των δραστών, οι οποίοι ωστόσο είχαν προλάβει να εξαφανιστούν από το σημείο.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, που έχει συλλέξει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής, προκειμένου να εξεταστούν οι κινήσεις που έκαναν οι δράστες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ