Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Όσα έγιναν στη συνάντηση του Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Πετρούπολης, Σ. Βλάχο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον Δήμαρχο Πετρούπολης, Σ. Βλάχο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Στόχος τους να συζητήσουν την ενίσχυση της ανακύκλωσης σε όλους τους Δήμους της Αττικής, με στόχο να μειωθεί μέσα στα επόμενα 2 χρόνια το σύμμεικτο σκουπίδι και να μην θάβονται τα σκουπίδια στη Φυλή, αλλά και τα αναπτυξιακά έργα που απαιτούνται στις πόλεις για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση των τοπικών κοινωνιών.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε πως η Περιφέρεια Αττικής εφαρμόζει χωρίς χρονοτριβές το σχεδιασμό της για την ενίσχυση της ανακύκλωσης και την επένδυση σε πράσινα σημεία στους Δήμους της Αττικής επισημαίνοντας: «Προτεραιότητά μας είναι μέσα από πρότυπες και σύγχρονες διαδικασίες ευρωπαϊκών προδιαγραφών να περάσουμε σε μία νέα εποχή στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων».

Παράλληλα σημείωσε πως η επένδυση σε πράσινα σημεία που θα υποδείξουν οι Δήμοι, θα διευρύνει και τις θέσεις εργασίας, ένα κρίσιμο ζητούμενο, ειδικά αυτή την εποχή.

Ο κ. Βλάχος συνηγόρησε με αυτή την άποψη, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Πετρούπολης θα σταθεί σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια. Επιπρόσθετα κατά τη συζήτηση, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε έργα που χρειάζεται η πόλη με έμφαση στην ανάγκη ασφαλτοστρώσεων, στη συντήρηση οδικού δικτύου, στην ανάπλαση κεντρικών λεωφόρων, ενώ ζήτησε και τη στήριξη της Περιφέρειας για την κατασκευή του νέου Δημαρχείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ