Ελάτε στην παρέα μας

Πετρούπολης

Τοποθέτηση του Δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως απάντηση στην παραπληροφόρηση που επιχειρείται και για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πετρούπολης, οφείλω να επισημάνω τα εξής:
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο λειτουργεί ανελλιπώς από το 1998. Έκτοτε δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική παρέμβαση στις συσσωρευμένες βλάβες του, κυρίως όσον αφορά τον μηχανολογικό εξοπλισμό.

Η προηγούμενη από εμάς Διοίκηση του Δήμου, μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» προχώρησε (ως όφειλε) σε δημοπρασία για την ολική επιδιόρθωση τους. Η Δημοπρασία έγινε και ο ανάδοχος ανεδείχθη.
Για όλο αυτό το διάστημα το κολυμβητήριο λειτουργούσε οριακά, και ο καυστήρας κινδύνευε ακόμη και με κατάρρευση (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).
Πριν από δύο ημέρες, ενημερωθήκαμε από τον εργολάβο ότι παραλείφθηκαν τα μηχανήματα από το εξωτερικό και ως εκ τούτου θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η αποξήλωση των παλαιών εγκαταστάσεων.

Οι λύσεις που υπάρχουν είναι οι εξής:

• Ή συνεχίζουμε με τις παλιές εγκαταστάσεις (σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για τα θέματα ασφαλείας αυτοί που θα το προτείνουν)
• Ή προχωράμε στην ολική αντικατάσταση, ώστε ο Δήμος μας να έχει επιτέλους ένα κολυμβητήριο σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό.

Ο ΓΣΠ παρά το γεγονός ότι γνωρίζει την αλήθεια, επιδίδεται σε μικροκομματικά παιχνιδάκια, διαδίδοντας ότι θα κλείσουμε αναίτια το κολυμβητήριο. Είναι λυπηρό… Αυτοί έκαναν τη δημοπρασία, γνωρίζουν τα προβλήματα, ας μας προτείνουν εφόσον διαθέτουν τώρα εναλλακτική λύση.

Είναι επίσης και κάποιοι νεόκοποι αγχωμένοι για γρήγορη εξουσία, που χρησιμοποιούν με αυταρχικό τρόπο κάποια μέσα στο διαδίκτυο (ο δικός τους κόσμος) και έχουν διαγράψει και μπλοκάρει όλους όσους δεν τους ευλογούν (μαζί κι εμένα), που δημοσιεύουν μόνο τη δική τους αλήθεια!

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο εκσυγχρονίζεται ώστε να λειτουργεί με ΑΣΦΑΛΕΙΑ χωρίς να κινδυνεύουν τα παιδιά μας και οι συμπολίτες μας και θα παραδοθεί προς χρήση το συντομότερο δυνατό.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ