Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

«Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός & Επιλογή Σπουδών»: Εκδήλωση από τον Δήμο Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με την Συμβουλευτική Εταιρεία Career Gate, διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός & Επιλογή Σπουδών», το Σάββατο 8 Απριλίου 2023, κατά τις ώρες 18:00 – 21:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Μπουμπουλίνας 59 & Αθανάσιου Διάκου).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους γονείς & κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να λάβουν συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα διευκολύνουν σημαντικά τις επιλογές των παιδιών τους, αναφορικά με τις σπουδές τους και την μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει εκτενής συζήτηση αναφορικά με την αγορά εργασίας, τις προοπτικές επαγγελμάτων, την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα θέματα διαχείρισης άγχους & χρόνου, αλλά και για την παροχή του κορυφαίου Career Gate Test, σε συνδυασμό με συμβουλευτικές προς τους δημότες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 10:00-16:00, στα τηλέφωνα: 210 5065885 & 210 5064100.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ