Ελάτε στην παρέα μας

Πετρούπολης

Συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Βλάχου, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 η συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Βλάχου, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκτέθηκαν όλα τα προβλήματα που αφορούν τον Δήμο Πετρούπολης, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν εκτενώς:
• τα προβλήματα παραβατικότητας και εγκληματικότητας στην πόλη μας (εισαγόμενες συμμορίες, κλοπές, καταστροφές σε πλατείες, σχολεία και κοινόχρηστους χώρους) και οι τρόποι αντιμετώπισής τους
• το ζήτημα της ηχορύπανσης και των οχλήσεων που προέρχονται από οχλαγωγία και μουσική στο διαπασών (κυρίως στην περιοχή της Άνω Πετρούπολης πλησίον του Θεάτρου Πέτρας και στην περιοχή «Θέα»)
• η προοπτική περαιτέρω αστυνόμευσης σε περιοχές όπως οι παραπάνω
• καθώς και επιμέρους θέματα που αφορούν την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας

Η ανταπόκριση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ήταν θετική, αφού δεσμεύτηκε για την λήψη άμεσων μέτρων καθώς και για τη σύναψη συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πετρούπολης και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη συνάντηση παρευρίσκονταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πετρούπολης Χρήστος Πάλλης και η Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, την οποία ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ