Ελάτε στην παρέα μας

Πετρούπολης

Πετρούπολη: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο για την προσχολική εκπαίδευση

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πετρούπολης Θανάσης Σκαλιστήρας και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς, παραβρέθηκαν σε σύσκεψη – συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών, την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, μετά από πρόσκληση του Υφυπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου.

Η πρόσκληση απευθυνόταν στους Δημάρχους και τους εκπροσώπους 40 Δήμων, ενώ το κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση για το έτος 2020-2021.

Οι Αντιδήμαρχοι κατέθεσαν μια σειρά από προτάσεις για την δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, ενώ έκαναν έντονη την απαίτηση προς άμεση επίλυση καίριων προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη. Ανάμεσα τους η ολοκλήρωση των τριών Νηπιαγωγείων της πόλης και η άμεση χρηματοδότηση για την ανακατασκευή του 2ου ΓΕΛ Πετρούπολης.
Στην ίδια σειρά προτεραιοτήτων και η απαλλοτρίωση έκτασης για την ανέγερση νέων σχολικών κτιριακών εγκαταστάσεων.

Επιπροσθέτως, εκτενής υπήρξε η ενημέρωση των συνδαιτυμόνων για όλες εκείνες τις ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου Πετρούπολης, για την άμεση κατασκευή και λειτουργία του 2ου ΓΕΛ Πετρούπολης μετά τον σεισμό.

Στιγμιότυπα από τη σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Υφυπουργό κ. Θοδωρή Λιβάνιο, την Υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, την Γενική Γραμματέα Α/θμιας, Β/θμιας & Ειδικής Αγωγής κ. Αναστασία Γκίκα και πλήθος Δημάρχων και Φορέων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ