Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Πετρούπολης έδειξε το “κοινωνικό του πρόσωπο” στη Σάμο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πετρούπολης απηύθυνε έκκληση στους δημότες για παροχή αγαθών πρώτης ανάγκης προς τους κατοίκους της Σάμου που επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό.

Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Δήμου και προσήλθαν στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας, ατομικής υγιεινής & καθαρισμού για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος: «Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, όπου η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη δοκιμάζονται καθημερινά, η ανταπόκριση των δημοτών μας για το σύντομο χρονικό διάστημα που εξελίχθηκε η προσπάθειά μας αποδείχθηκε άμεση. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους πολίτες και τους φορείς του τόπου μας, για την προσφορά τους στους συνανθρώπους μας στη Σάμο, στέλνοντας με την πράξη τους αυτή το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας!».

 

 

Ακόμη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Κακαβάς ανέφερε σε δήλωσή του: «Ευχαριστούμε όλους τους δημότες που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και στήριξαν με ευαισθησία, αλτρουιστική διάθεση και αλληλέγγυα αισθήματα την πρωτοβουλία αυτή, στέλνοντας παράλληλα ξεκάθαρο μήνυμα ότι κανένας άνθρωπος σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι μόνος του».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ